Muuttopalvelu helposti ja nopeasti tilauslomakkeemme kautta.  Saat muuttohinnat näkyviin heti osoitetietojen täyttämisen jälkeen.

Teemme niin pienen soluasunnon kuin suuren omakotitalonkin muutot helposti, ripeästi ja ammattitaitoisesti. Meillä et maksa turhasta, vaan aika aloitetaan siitä, kun saavumme kotiovellesi ja loppuu siihen, kun olemme saaneet viimeisenkin muuttolaatikon turvallisesti uuteen kotiisi.

Varaa muuttolaatikot

 

Lue tilausehdot

Muuttohinnat

Työ alkaa kun muuttomiehet ovat kohteessa.
Työ loppuu kun viimeinen tavara on uudessa kodissa.
Muuttoauton tavaratilan koko on 20m3

           Tavaratilan sisämitat: pituus 4.4m, leveys 2.1m, korkeus 2.15m. Auton korkeus 3m

Yksiöt: sisältää 2 tunnin ajan 2 miestä ja auton (20 m3). Jos lisäajalle on tarvetta, sen hinta on arkisin 25 € / 15 min ja viikonloppuisin ja kuunvaihteessa 30 € / 15 min.

Kaksiot: : sisältää 3 tunnin ajan 2 miestä ja auton (20 m3). Jos lisäajalle on tarvetta, sen hinta on arkisin 25 € / 15 min ja viikonloppuisin ja kuunvaihteessa 30 € / 15 min.

Kolmiot: : sisältää 4 tunnin ajan 2 miestä ja auton (20 m3). Jos lisäajalle on tarvetta, sen hinta on arkisin 25 € / 15 min ja viikonloppuisin ja kuunvaihteessa 30 € / 15 min.

Neliöt: : sisältää 5 tunnin ajan 2 miestä ja auton (20 m3). Jos lisäajalle on tarvetta, sen hinta on arkisin 25 € / 15 min ja viikonloppuisin ja kuunvaihteessa 30 € / 15 min.

Suuremmat: : sisältää 6 tunnin ajan 2 miestä ja auton (20 m3). Jos lisäajalle on tarvetta, sen hinta on arkisin 25 € / 15 min ja viikonloppuisin ja kuunvaihteessa 30 € / 15 min.

Mistä muutetaan

Anna osoite, mistä muutto alkaa. Näet saatavilla olevat muuttopäivät ja tarkennetun hinnan osoitteiden syöttämisen jälkeen.


Mihin muutetaan

Anna osoite, mistä muutto alkaa. Näet saatavilla olevat muuttopäivät ja tarkennetun hinnan osoitteiden syöttämisen jälkeen.


Valitse sopiva aloituksen aikaikkuna (tilaus vahvistettu)

Lähetä tilaus

1.Täytä henkilötiedot. 2. Saat sähköpostiin vahvistusviestin. 3. Nähdään muuttopäivänä!

Lue lisää tilausehdoista.

Muuttopäivä: 02/08/2020

Katuosoite mistä muutto alkaa: 3h

Katuosoite mihin muutetaan: 3 Movers

Aloituksen aikaikkuna:

Tarkka aloitusaika:

Työtunnit:

Muuttomiehet:

Maksettava summa: 300$

Aktivoi koodi
valitse maksutapa
Nordea Nordea B2B Osuuspankki Handelsbanken Danskebank Paikallisosuuspankki Säästöpankki Aktia Ålandsbanken S-Pankki Oma Säästöpankki Visa Mastercard Jousto Fellow Yrityslasku Fellow Lasku OP Lasku Mobilepay Masterpass Pivo Siirto

Tilaus lähetetty, kiitos tilauksesta!