Muuttojen hinnat – Muuttopalveluiden hinnat

Hintaluettelo asuntosi koon mukaan valmiilla sopimuksilla:

Muuttopalvelu alkaen 160 euroa, sisältäen 2 muuttomiestä 2 tunniksi ja muuttoauton, jonka tilavuus on 20 kuutiometriä.

Jos annettujen lähtö- ja saapumisosoitteiden perusteella laskettu hinta on korkeampi kuin se, jonka näytämme täällä, se tarkoittaa, että veloitamme ylimääräiset kilometrit. Järjestelmämme laskee automaattisesti kaikki kilometrit toimistollemme lähtöosoitteelta ja sieltä kohteeseen, jonne olet muuttamassa, ja takaisin toimistollemme. Tällä hetkellä hintaan sisältyy yhteensä 50 kilometriä, ja jos niitä on enemmän, ne lisätään lopulliseen hintaan.

Toinen syy, miksi saatat nähdä eri hinnan muutto tiedot antamisen jälkeen, voi olla ylimääräinen alennus kyseisenä päivänä, joten se voi näyttää alle 160 euroa, mutta se voi myös näyttää enemmän, koska muuttopäivä voi osua viikonloppuun tai kuukauden halutuimpiin päiviin.

Jos sinulla on paljon omaisuutta ja yhteen sijaintiin ei ole hissiä tai auton pysäköinti ei ole mahdollista lähellä, muutto vasta valmistuneeseen rakennukseen, jonne kaikki muuttavat, voi kestää kauemmin kuin tarjouksessa on jo mukana. Jos muuttoosi tarvitaan lisäaikaa, veloitamme 25 euroa 15 minuutilta normaaleina työpäivinä, 30 euroa lauantaisin ja kuukauden ensimmäisenä sekä viimeisenä päivänä, ja 35 euroa sunnuntaisin ja vapaapäivinä.

Jos haluat säästää rahaa ja lähtöpaikastasi ei löydy hissiä, voit vapaasti aloittaa kuljettamalla alaspäin muuttolaatikoita ja kasseja. Useimmiten pienet tavarat ovat niitä, jotka lisäävät aikaa, joka sisältyy hintaan. Pakkaa myös niin hyvin kuin mahdollista, ei IKEA-kasseihin! Jos haluat säästää rahaa vuokraamalla laatikoita, voit hakea banaanilaatikoita lähimmästä kaupasta ja käyttää sekä ala- että yläosaa laatikosta, jotta ne eivät mene liian täyteen. Muuten niitä ei voi pinota päällekkäin ja säästää tilaa.

Huomio: Jos sinulla on epätavallista kalustoa, kuten piano tai vanha puuhylly, joka on liian vaikea kantaa kahden henkilön voimin, ota meihin yhteyttä ennen tilauksen tekemistä.

Muuttohinnasto sisältää ALV:

Opiskelijamuuttot ja soloasunnot: Sisältää 2 miestä / muuttoauton 20m³ ja työtä 2 tuntia 160€

Yksiöt alle 30m2: Sisältää 2 miestä / muuttoauton 20m³ ja työtä 2 tuntia. 180€

Yksiöt yli 30m2: Sisältää 2 miestä / muuttoauton 20m³ ja työtä 2.5 (2:30) tuntia. 240€

Kaksio alle 40m2: Sisältää 2 miestä / muuttoauton 20m³ ja työtä 3 tuntia. 270€

Kaksiot yli 40m2: Sisältää 2 miestä / muuttoauton 20m³ ja työtä 3.5 tuntia.320€

Kolmiot alle 70m2: Sisältää 2 miestä / muuttoauton 20m³ ja työtä 4.5 tuntia. 390€

Kolmiot yli 70m2: Sisältää 2 miestä / muuttoauton 20m³ ja työtä 5 tuntia. 440€

Neliöt jopa 100m2: Sisältää 2 miestä / muuttoauton 20m³ ja työtä 6 tuntia. 520€

5+ huoneita/asunnot yli 100m2: Sisältää 2 miestä / muuttoauton 20m³ ja työtä 7 tuntia. 640€.

Aloitamme aina ajan laskemisen, kun olemme perillä lähtöpaikassa, ja se päättyy, kun olemme vapaat poistumaan turvallisesti, kun viimeinenkin esine on siirretty.