Muuttolaatikot vuokraus – vuokraa muuttolaatikot

Tilaa Muuttopalvelu

Vuokrattavat muuttolaatikot Helsinki, Espoo, Vantaa ja lähialueet.

Tervetuloa verkkosivuillemme, josta löydät kaiken tarvittavan muuttolaatikoiden vuokraamiseen. Me tarjoamme korkealaatuisia muuttolaatikoita vuokralle edulliseen hintaan. Kaikki tilaukset tapahtuvat vain verkossa, joten voit tehdä tilauksen helposti ja nopeasti kotisohvaltasi käsin.

Meiltä voit vuokrata muuttolaatikot tarvitsemasi ajankohdan mukaan. Voit valita päivämäärän, josta haluat vuokrata laatikot, sekä päivämäärän, jolloin haluat palauttaa laatikot. Hinnat näkyvät suoraan sivuillamme, joten tiedät aina tarkalleen, kuinka paljon vuokraus tulee maksamaan.

Jos tarvitset laatikoiden kuljetusta, voit syöttää toimitusosoitteen ja nouto-osoitteen verkkosivuillemme. Näet suoraan hinnan, joka lisätään vuokrauksen hintaan. Meidän muuttolaatikot ovat kestäviä ja niitä on helppo käsitellä, sillä ne ovat valmistettu muovista. Tämä tarkoittaa sitä, että voit käyttää niitä uudelleen ja uudelleen, mikä on ympäristöystävällinen ratkaisu.

Kun käytät muuttolaatikoitamme, säästät paljon aikaa muuttopäivänä. Laatikot ovat siistejä ja helppoja pakata, joten kaikki tavarat saadaan nopeasti ja helposti pakattua. Lisäksi laatikot ovat sopivan kokoisia, joten ne eivät ole liian painavia tai vaikeita kuljettaa.

Jos haluat vuokrata muuttolaatikot, olet tullut oikeaan paikkaan. Me tarjoamme korkealaatuisia laatikoita vuokralle edulliseen hintaan. Tilaa nyt ja tee muutosta helpompi ja sujuvampi!

Laatikoiden mitaukset:

  • Pituus n. 60 cm
  • Leveys n. 40 cm
  • Syvyys n. 30 cm

Muuttolaatikoiden kuljetukset joka päivä klo 8 – 17, Kuljettaja lähettää reitin tiedot tekstiviestillä aamulla, kuljettaja myös soittaa 30 min ennen tuloa. Kuljetukset alk. 19 € / suunta. Tästä johtuen emme voi sopia kuljetuksiin tarkkoja kellonaikoja..

Syötettyäsi osoitteen, järjestelmämme kertoo sinulle, mihin hintaan toimitamme sinulle laatikot. Kysely muuttuu tilaukseksi vasta kun maksat sen.

Haku ja palautus osoite: Hämeentie 155, 00560 Helsinki (Muuttolaatikko).